johannaryding

Alla inlägg den 29 januari 2012

Av Johanna Ryding - 29 januari 2012 20:25

Söndagen har nu kommit igen! Den kommer en gång i veckan för er som missat detta.

 

Vad har hänt den här söndagen då?! Ja, jag och Elvin har inte varit utanför dörren varit inne och lekt

i våra pyjamaser hela långa dagen!

Det har varit sååå skönt behöver verkligen varva ner nu känns de som ta de lugnt och bara vara.

 

Jens fixar och donar i huset från morgon till sen kväll! Igår var mamma och pappa här och lekte med Elvin så Jens skulle få något gjort medans jag jobbade!

Jag själv kom dit på min lunch så vi grillade korv under öppen eld i våran lilla hydda=)   Så mysigt, men ja man luktade kanske inte så jätte gott när man kom tillbaka till jobbet men de var de värt!

 

Känns som att jag kommer bli VÄLDIGT saknad på jobbet iaf, fick massa fint igår när jag kom till jobbet alla var där för att säga "hejdå" Betyder otroligt mycket. De är den bästa arbetsplatsen och de bästa kollegorna jag haft någonsin! Kommer aldrig hitta så härliga kollegor någon annastans!

 

Imorgon åker jag och Elvin till storstaden, ska inhandla nytt golv till Elvins rum, har fått helt fria händer till de! Lite läskigt har aldrig hänt att min man har varit nöjd med de jag kommit hem med när jag fått fria händer har kanske inte jätte lika smak! Och en man med stort kontroll behov har jag kommit på!!

 

Sen blir de dans i köping på kvällen! ska bli sååå kul att åka iväg och dansa väldigt längesedan jag gjorde de nu och de är väldigt saknat hos mig! Kanske ska kolla snällt med min far om Elvin får sova lite hemma med honom imorgon kväll så jag får dansa själv=) Elvin tycker givetvis att de är jätte kul att dansa! Men blir lite sent kanske och mamma hans har ingen ork att bära honom samtidigt som jag ska dansa, han blir ju bara tyngre och tyngre och hans mamma kanske inte ska bära så mycket!

 

De blir att vi sover där sen får vi se kanske får stanna några nätter till Jens jobbar ju kväll så är ju lite tråkigt att vara hemma själv! Så om de är någon som har tråkigt i västerås trakten i veckan får gärna höra av sig ;) Jag och Elvin älskar lek sällskap=)!

 

Nej nu blir de till att ta fram till kvälls mys och titta lite på wallander, Jens skulle hålla på till nio endast ikväll men han skulle basta efter de dock utan öl =) Hihi!

Så jag blir själv en stund till!

 

Hejsvejs

//Johanna

Ovido - Quiz & Flashcards