johannaryding

Alla inlägg den 13 mars 2014

Av Johanna Ryding - 13 mars 2014 20:11

Japp, jag känner mig väldigt stolt över mig själv så är de bara! Många kanske skrattar eller inte. Vad vet jag. Jag är stoltare än någonsin iaf! !
Gick upp till spåret för att springa/jogga kallade va du vill. Skulle inte gå iaf. Eller jo planen va väl blanda gång med jogging! Men NEJ så blev de faktist inte joggade mig igenom hela jäkka spåret på 2,5km ja de kanske inte är så långt men för mig är de jäkligt långt! Aldrig sprungit så långt ute. Om jag änns har gjort de på löpband vet jag dock inte heller haha!
Men ja de gick iaf grymt bra. I sista uppförsbacken gick de lite segt på slutet men fasen jag joggade upp för hela!! Ja jag är sjukt stolt iaf :-)

Kanske är de så att ridning ger mer kondis än va man tror, eller så har jag kanske lyckats fått upp en liten grund kondition! Vad vet jag?! Jag är inge proffs :-)

Nu känner jag mig iaf lite halv seg kommer nog sova gått. Först ridit 40minuter sen joggat 2,5km. Ja jag kanske tjatar men sjukt nöjd iaf :-)

Får nog bli tidigt i säng ikväll. Trots att man är ledig i morgon.

Var på intervju idag, gick väl sådär. Kändes bra från början iaf. Så vi får väl hålla tummarna.
Va även på intervju förra veckan å där fick man nobben :-(. Ska dock på en annan intervju nästa vecka :-) Mycke intervjuer nu. Och de känns ju positivt iaf :-)

Nej kolla på dumburken innan sängen kallar!

Hejsvejs
//Johanna

Ovido - Quiz & Flashcards