johannaryding

Alla inlägg den 3 mars 2011

Av Johanna Ryding - 3 mars 2011 20:06

Ja ni nu var det väldigt längesedan det blev en uppdatering här känns de som typ i måndags eller var de i söndags!

 

Jaja i måndas blev det iaf dans som vanligt mera än så hände inte!

I tisdags vart det BVC för ett års kontroll och sprutor, de gick väldigt bra men sprutorna är ju aldrig populära. Men de gick bra ingen feber eller så bara väldigt jobbig på natten sov inte alls bra!

Men på kvällen åkte vi till badhuset och plaskade lite väldigt mycket folk och en trött Elvin så så jätte glad var han inte lite från och till men kul var de att plaska!

 

I onsdags var det en stor dag!! Elvin blev 1 år gammal!

Många minnen som dök upp och kollade mycket på klockan för att tänka tillbaka att den här tiden gjorde vi de och den här tiden just nu gjorde vi de här!

Han fick besök utav sin mormor gammel mormor och gammel morfar!

Även gudfar och morbror kom med sina kompisar och flickvänner! Gudfar kunde ju inte komma i lördags då han var tvungen att jobba (köra scen till melodifestivalen i sundsvall om ni är intresserade och veta =) höhö)

Han fick en fin liten badanka av gudfar och massa fina kläder av gammel mormor och gammel morfar och även av sin mormor=)! Så nu jäklar har han en massa kläder=)

Han fick även sin bobby car utav oss som han tycker väldigt mycket om. Han blev lite irreterad på alla andra som skulle pilla på den för de var ju hans, men de försökte ju bara hjälpa honom och sätta  ihop den!

Hans mamma och pappa var helt slut efter denna dagen också så de blev pizza till oss när stor killen hade somnat!

Kan ju tillägga att han somnade på mitt bröst när alla hade åkt hem han låg och sov i en halv timme de ni!! De var några månader sedan han gjorde de!

 

Idag torsdag har vi varit på föräldrar träff lyssnat på en dietist, ja de man fick veta där va mest de man redan visste gör som du själv gör typ!

Sedan blev de hem käka lite lunch sedan bar de av till kläd outletet i enköping hittade två par byxor och ett linne även jens hittade kläder!

Så de har varit en bra dag idag!!

Avslutat dagen med en promenad med min kompis på 8km!! höhö vi känner oss så duktiga nu ska ni veta.. två dagar denna veckan har vi tagit en promenad på 8km=)=)!

 

Nej nu ska jag kolla lite på sveriges mästerkock sedan har jens varit och hyrt en film vi ska titta på!!

 

Hejsvejs

//Johanna

 

Ovido - Quiz & Flashcards