johannaryding

Alla inlägg den 10 mars 2011

Av Johanna Ryding - 10 mars 2011 20:52

Jaha nu har det redan blivit torsdag, snart är veckan slut bara en jobb dag kvar sedan är jag ledig i tre dagar väldigt skönt men dock har jag ju bara jobbat två dagar än så länge!

Men jag säger de att de är väldigt slitande på kroppen att jobba i butik, det är väldigt kul att jobba med de jag gör men är jobbigt när man börjar sju två eller tre dagar i rad då man varje morgon har två tre pallar med grönsaker att lasta av eller 18 rull burar att plocka upp!! Men kul är det finns alltid något att göra.

 

Idag har jag inte gjort mera än att jobbat, kom hem till en fina fin middag som bestod av korv och pepparrots sås, de du far..!

Sedan blev de lite lek och matande med elvin sedan va de bara att packa ner honom i sängen så nu sover han gott som han gjort några timmar redan eller ja iaf två timmar!

Jens duschar sedan ska vi äntligen sätta oss och titta på filmen vi har försökt hyra nu några dagar "grown ups"  Så nu jäklar ska här tittas på film men de blir spännaden att se om man lyckas hålla upp ögonen under hela filmen=)

 

Imorgon blir de jobb kvälls jobb 17-21, sedan är de helg!

På lördag tar jag troligtvis med mig min pojke Elvin och åker och dansar på växhuset=)! Kul att åka iväg och dansa en sväng äntligen=)

 

Hejsvejs

//Johanna

 

Ovido - Quiz & Flashcards