johannaryding

Alla inlägg den 11 april 2011

Av Johanna Ryding - 11 april 2011 13:54

Nej min lilla pojke är inte hemma ännu!

Han ville inte följa med mig hem igår när jag kom för att hämta honom så han fick stanna kvar hos morbor och tant ebe=) Ewe sa att Elvin så gärna ville åka till busborgen idag med dom så då får han väl göra de, fast jag vet inte vem som ville det mest=)

 

Så här sitter jag vid min dator kollar runt lite har planerat inför dansen ikväl näst sista gången för denna tremin sedan är deöppehåll till september blir ett långt öppehåll med det behövs ibland, men då startar vi på torsdagar så ni som inte har kunnat komma till oss och dansat på grund av att det varit måndag kan nu komma på torsdagar! JÄTTE BRA!

 

Har faktist hunnit med mycket idag, har rensat ute i trädgården i "rondellen" Fått bort massa kvistar och skit. klippt häcken och rensat den!

Varit och handlat typ tre gånger först mat för veckan sedan blev de dammsugar påsar sedan så skulle jag ju ha mera frön så då var de bara att fixa de. Sen kom jens på att han ville grilla hamburgare så då var de bara att åka iväg och köpa grejer till de!

Så lite farande har de varit idag!

Men nu så sitter jag här och tar det lugnt och jens tar de lugnt vid sin dator han skulle lägga ut massa grejer på blocket!

Behöver ju rensas ibland och allt går inte att kasta!

 

Nej nu ska jag nog gå in och kolla lite på web tv, man såg inte skärmen så bra här ute på altanen! Solen lyser så=)!

Fixa till hamburgarna också kanske=)

 

Sen får vi hoppas att våran förlorade son kommer hem snart=)

 

Hejsvejs

//Johanna

Ovido - Quiz & Flashcards