johannaryding

Alla inlägg under november 2010

Av Johanna Ryding - 8 november 2010 16:26

Måndag idag.. Betyder ledig idag.. Så idag har vi lekt med grannen sedan blev det en promenix på två timmar..

Hem gjorde lite käk sedan åkte hela familjen och vecko handlade...

Nu så leker elvin och hans far lite jag sitter och väntar på mor min för ikväll är det dans..

 

Tror nog att det blir make love och sedan cupid shuffle till nybörjarna kanske.. eller någon annan rolig, har så svårt för att bestämma mig hur och vad som ska läras ut..

Förra veckan lärde ju kära mor ut en dans som jag inte kan så hoppas på att hon kommer snart så att on kan gå igenom lite danser med mig,, känns som att man har missat en massa danser...

 

Nej nu ska jag kolla runt lite mera här sedan blir de dans!

Hejsvejs

//Johanna

Av Johanna Ryding - 7 november 2010 20:28

Är jätte kul när folk kommenterar bloggen oavsett om jag vet vilka de är eller inte=)

Jätte kul att se att de är andra som läser också som man inte känner...

Så länge man skriver vad man heter;)

 

Idag för övrigt har de väl inte hänt så mycket, tror jens har velat vara lite för sig själv han har tjatat så om att elvin vill leka med robin.. men nej blev inge lekande idag, jens fick följa med mig och franka och gå våran kvälls promenad istället=) Blev den vanliga svängen men hoppade över att gå förbi sågen då jens var med;) Ibland är man snäll!

 

Igår var vi som sagt i västerås hos mor och far, besökte Farmor..Tände lite ljus. Sedan bar de de hem till mor och far öppnades lite presenter snackade lite sedan fick elvin stanna hos mormor och jag och jens åkte iväg till ÖB en sväng sedan förbi lillebrors garage lånade en liten skruv mejsel eftersom att idioterna som lackat backluckan på saaben inte var så jäkla haj på att skruva fast nummer skylts belysningen, så den hängde och dinglade i en skruv.. Puckon...

Sedan vart de iaf  lite mat efter de i lugn och ro.. vilket är väldigt skönt!!

Sedan blev de hem till mor o far igen.. de kom massa folk fikade sedan åkte vi på film.. den heter tydligen inte saw 6 utan saw3D jaja.. de var en besvikelse iaf.. inge läskig och inte mycke 3D effekter..

Sedan när filmen var slut var de bara att åka hem till mor o far igen och hämta en sovande elvin.. han fortsatte sova så gott i bilen och sov vidare i sängen när vi kom hem=) Så smidigt!

 

Ja som sagt så mycket har inte hänt idag.. mest slappat och en lång promenad, hem lagad pannbiff och potatis..

 

En liten uppdatering blev de idag med=)

Hejsvejs

//Johanna

Av Johanna Ryding - 5 november 2010 21:10

Jaha Fredag idag då... jobbat till sex ikväll sedan vart de kiosken och hämtade mat, hem och käka sedan har de bara blivit soffan och tv tittande, plockat och rensat lite i elvins rum har vi hunnit med också!

Nu så sover lille pojken och jens är ute med sin bror och kollar extra lysen jiho vad roligt... eller inte...

Så jag sitter här för mig själv och ser slutet på idol medans jag sitter och tittar på dumburken..

 

I morgon så ska vi åka till Västerås och fira mamma för att hon fyller ju år på måndag! Fira far för de är ju fars dag på söndag..

Sedan ska vi väl träffa lillebror för sista gången på fem veckor.. han ska nämligen köra med music and lights på idol turnén.. hur coolt är inte de?!?!

 

Sedan på kvällen så ska elvin få vara hos sin mormor ett tag så ska vi åka och titta på  SAW 6 i 3D... Kommer inte kunna sova i morgon...

 

Nähä ja om man ska ta och kanske slå in lite presenter..

Hejsvejs

//Johanna

 

Av Johanna Ryding - 4 november 2010 18:43

Nej de har verkligen inte varit någon bra natt, elvin har verkligen inte mått bra... han somnade till ordentligt i våran säng vid två tiden de innebär att jag endast sovit fyra timmar i natt. usch hur trött som helst..

 

Så ja idag har jag jobbat.. slutade vid fyra när jag kom hem var maten klar=)

Jens har hunnti åka till återbruket här ikväll.. vi fick besök av mina bröder sedan så har jag smetat i toning i håret så nu sitter de i.. är nog dax attt ta och duscha och skölja ur det..

 

Imorgon ska jag och kollegorna göra någe roligt.. sedan blir de jobb 11-18..

 

Jopp nu fick ni en liten uppdatering idag med!

Hejsvejs

//Johanna

Av Johanna Ryding - 3 november 2010 19:15

Halva första arbets veckan har nu gått!

 

Måndag, jag jobbar till klockan 18, möte på jobbet klockan 18 dansen började klockan 18 som vanligt... Väldigt stressigt, mor min fick sköta dansen och jag fick gå på möte, iväg till dansen när mötet var slut vilket inte hände förän klockan vart åtta... Dansade några danser hem och ner i säng på en gång!

Tisdag, Skulle ha jobbat 7-12 men snäll som man är så jobbade jag istället 12-21.. När jag kom hem var mina små bröder här, de hade hjälpt jens lite med lite hyllor och så hade de nog tråkigt hemma..Vart duschen när besöket hade åkt hem sedan stutts i säng!

Onsdag, började klockan 7 i morse och jobbade till 16 så nu är man helt slut körd.. mycket att göra idag.

Mycket som är rörigt på jobbet känns som att man är nybörjare igen, fast ändå inte. Men ganska mycket nytt som hänt dessa månader fast ändå inte:P!

Nu så blir de lite slappa framför tvn sedan sängen för att upp och jobba imorgon igen klockan 7.

 

Ja då har ni äntligen fått lite uppdatering men som ni kanske förstår har inte tiden funnits att blogga, mycke på jobbet sedan när man kommer hem så är de ännu mera jobb=)!

 

Hejsvejs

//Johanna

Ovido - Quiz & Flashcards