johannaryding

Alla inlägg under april 2011

Av Johanna Ryding - 11 april 2011 13:54

Nej min lilla pojke är inte hemma ännu!

Han ville inte följa med mig hem igår när jag kom för att hämta honom så han fick stanna kvar hos morbor och tant ebe=) Ewe sa att Elvin så gärna ville åka till busborgen idag med dom så då får han väl göra de, fast jag vet inte vem som ville det mest=)

 

Så här sitter jag vid min dator kollar runt lite har planerat inför dansen ikväl näst sista gången för denna tremin sedan är deöppehåll till september blir ett långt öppehåll med det behövs ibland, men då startar vi på torsdagar så ni som inte har kunnat komma till oss och dansat på grund av att det varit måndag kan nu komma på torsdagar! JÄTTE BRA!

 

Har faktist hunnit med mycket idag, har rensat ute i trädgården i "rondellen" Fått bort massa kvistar och skit. klippt häcken och rensat den!

Varit och handlat typ tre gånger först mat för veckan sedan blev de dammsugar påsar sedan så skulle jag ju ha mera frön så då var de bara att fixa de. Sen kom jens på att han ville grilla hamburgare så då var de bara att åka iväg och köpa grejer till de!

Så lite farande har de varit idag!

Men nu så sitter jag här och tar det lugnt och jens tar de lugnt vid sin dator han skulle lägga ut massa grejer på blocket!

Behöver ju rensas ibland och allt går inte att kasta!

 

Nej nu ska jag nog gå in och kolla lite på web tv, man såg inte skärmen så bra här ute på altanen! Solen lyser så=)!

Fixa till hamburgarna också kanske=)

 

Sen får vi hoppas att våran förlorade son kommer hem snart=)

 

Hejsvejs

//Johanna

Av Johanna Ryding - 9 april 2011 08:31

Ja, Elvin vilar litegranna, så jag ska ta och packa ner lite kläder och dyrligt till Elvin!

För när han vaknat åker jag till mamma och pappa och lämnar honom och åker hem och försöker bli frisk!

Fan att den här förkylningen inte kan ge sig! Visst har inte varit sjuk en vecka än men nästan, hatar att vara förkyld, ret hostan har börjat att snoret bara rinner! Tjock i huvudet känner man sig med!

Usch!

 

Är själv hemma fram tills i natt från natten till idag! Jens har åkt för att hämta en bil i helsingborg av alla ställen!!

Så därför ska Elvin få vara hos sin mamma och pappa för jag känner inte att jag har den energin att ta hand om honom leka och busa!

 

Igår var vi och klippte oss jag och Elvin, Elvin var väl inte så där jätte förtjust i att klippa sig men snyggt var det han stod i mitt knä och grinade men klippa fick hon ju göra fast han skrek han stog ju still!

Så nu är han lite kort hårigare fint blev det kort i nacken och vid öronen resten fick vara kvar och de blev bra!

Efter klippningen så passade vi på att gå in på Elvins förskola eftersom att det ligger i samma hus! För att kolla när vi ska vara där första dagen på inskolningen.

Han tyckte det var jätte intressant kröp runt över allt och lekte med de mesta!

Så de ska bli spännande att se hur det går!

 

Nej nu ska jag packa in lite i bilen!

 

Hejsvejs

//Johanna

Av Johanna Ryding - 6 april 2011 19:56

Nej verkligen inte!

Har blivit väldigt förkyld vaknade i morse av att jag inte kunde svälja utan att de gjorde ont, jätte kul jag som skulle träna idag. Tänkte att ja men de går nog att träna de går nog över!!

 

Nej Nej de har bara blivit värre under dagen och nu när jag kom hem så började snoret rinna! Och huvudet känns tjockt som attans!

Så inge gym den här dagen iaf!

Förhoppningsvis någonting under veckan!

 

Nej nu ska jag kolla på vad dumburken har att erbjuda!

 

Hejsvejs

//Johanna

Av Johanna Ryding - 5 april 2011 09:08

Jaha tisdag idag som vanligt vet jag inte när jag sist bloggade, men men man har inte tid och orka som sagt att sitta här varje dag och skriva, sen händer de inte så mycket roligt heller varje dag!

 

I helgen jobbade jag iaf hela helgen men min korta helg så slutade tre på söndagen! Då väntades söndags middag!

Vi fick stor främmande Kusin och gudmor var här på besök som var väldigt uppskattat, Elvin fick sina första harem byxor och många pussar och kramar!

Det blev årets försa grillning kyckling väldans gott med egen gjorde marinad som kycklingen fick ligga i hela dagen!

 

Igår måndag var det dans som vanligt lika kul när man väl kommer dit, men ibland känns de lite motigt att åka dit men de blir bra när man väl kommer dit!

 

Ikväll blir de jobb och i morgon bitti igen!

Morgon pass på torsdag också för sedan kvälls pass på fredagen!

Så de blir gym onsdag och torsdag kväll!

 

Nej nu ska jag slappa i soffan!

Hejsvejs

//Johanna

Av Johanna Ryding - 1 april 2011 10:35

Jaha då är de sista arbetsdagen den här veckan för normala människor, men eftersom att man inte är normal så är de inte sista dagen den här veckan den är på söndag!

 

Va på gymet igår igen, känner mig väldigt flitig och duktig faktist. Vart där två gånger den här veckan! Blir troligtvis tre gånger nästa vecka eller iaf två gånger SKA vi dit!

Sen är de månads kortet in tjänat!

Var även till Avesta igår vilket vi visste sedan ett tag framåt att vi skulle åka men ville inte skriva de här eftersom att det skulle bli en överaskning att vi skulle komma!

Hoppas de blev en stor och trevlig överaskning!

Själv tycker jag de var väldigt kul att komma och hälsa på och få lite fika=) Och en liten äventyr så där på en ledig dag!

 

Jens jobbar extra i stockholm idag lassar grus bilar tror jag de var! Han skulle sluta vid ett så skulle vara hemma till tre så får hoppas på de eftersom att jag själv ska börja jobba klockan fem!

 

Elvin ligger och vilar och jag har hunnit skurat badrum, kök och dam torkat i vardagsrummet!

En tvätt har hunnits med också så nu är de rent på golvet i tvättstugan!

Försöker tända mig en brasa också var länge sedan man gjorde de så får se om de tar sig!

Men de såg positivt ut iaf, annars få de vara svalt inne tills jens kommer hem=)!

 

nej slappa framför tvn och kolla min lilla brasa!

 

Hejsvejs

//Johanna

Ovido - Quiz & Flashcards