johannaryding

Alla inlägg den 3 januari 2011

Av Johanna Ryding - 3 januari 2011 10:24

Jaha måndag igen och tillbaka till vardagen, ledig idag helt ingen dans ännu fortfarande lite ledig, men nästa måndag är de sagt att vi ska börja igen tror jag!

De här med dansen är lite velig fram och tillbaka hela tiden, ska jag fortsätta åka till västerås och dansa eller bara dansa i heby, bara dansa i heby är lite tråkigt då man inte lär sig något själv utan bara lär ut!

Men om jag då ska fortsätta i västerås ska de bli lucky feet som jag har dansat hos i två terminer eller ska man gå tillbaka till just4fun?! som man dansat hos sedan -02 Sen man startade.. ÄR verkligen lite velig i detta, båda föreningarna är dans på onsdagar, jobbar alla onsdagar men en utav dessa till nio så kan bara åka tre gånger i månaden!

ÄR de värt eller inte!!

Ja jag velar och velar men de visar sig väl hur de blir!!

 

Igår tog vi en liten pulka tur ja vi gick inte så längt men fy fasen så jobbigt de va, jens fick för sig att vi skulle ut på en traktor väg som ej var plogad används inte på vintern, så bit vis var de snö upp till knäna.. Så ja idag mår man som man mår, skit ont i jumsken känns som att den ska knäckas hela tiden!!

Men men motion blev de iaf, så ingen cross trainer blev de igår men får nog bli de ikväll!

 

Idag skulle jag och grannen åka och storhandla var tanken men hennes grabb har dessvärre blivit sjuk=(  Så vi är hemma istället jens och micke har åkte till västerås, skulle lämna in motorcykel motorn och greja..

Så idag är jag och elvin hemma själva, elvin ligger just nu och vilar och jag sitter här!

Blir nog till att gå till affären lite senare och handla lite så vi får mat för dagen!

Imorgon blir de jobb igen!

 

Nähä kolla lite till på datorn diska lite sedan om inte elvin har vaknat och sedan leka lite med elvin!

 

Hejsvejs

//Johanna

Ovido - Quiz & Flashcards