johannaryding

Alla inlägg den 16 januari 2011

Av Johanna Ryding - 16 januari 2011 13:33

Jaha söndag idag, sista dagen på den här veckan känns som att denna helgen har gått väldigt fort, Jens är fortfarande kvar i Järvsö och kommer hem i morgon. Här i lilla heby regnar det och är plus grader!

Jag och elvin har på förmiddagen gått till sporthallen och kollat är ju invigning där, inte mycket att se om ni frågar mig, skulle ju inte göra någonting bara titta litegranna.!

Men tänkte jag skulle kolla med min man om vi inte ska åka dit och bada något i veckan har ju några lediga dagar då jag jobbar i helgen!!

Men än är inte denna ledigheten slut är ju ledig i morgon också, så då blir det att stor handla!

 

Igår var vi ju på julgransplundring Elvin dansade så snällt i famnen på mig runt granen, men han förstod nog inte mycket tyckte de var väldigt intressant att titta på alla andra bara!

Övernattningen och mormor och morfars hans gick bara bra som som en stock hela natten men drömde lite bara under natten men de gör han ju hemma också!

Tanken var att vi skulle stannat kvar i västerås under natten men jag kände att jag ville vakna i min säng så vi for hem igår iaf, vilket gick bra och hade nog tur att jag åkte igår kväll för idag är det is gata.

 

Elvin ligger och vilar i sin säng just nu, blev nog en hård kväll för honom igår men kul tyckte han att de va iaf!

Nähä skriva shopping lista till i morgon kanske och slappa framför tvn!

 

Hejsvejs

//Johanna

Ovido - Quiz & Flashcards