johannaryding

Alla inlägg den 13 januari 2011

Av Johanna Ryding - 13 januari 2011 18:42

Jaha torsdag idag, började jobba klockan sju i morse, trodde jag skulle jobba till fem men igentligen skulle jag jobba till fyra! Men efter några timmars jobb behövde jag inte jobba till fem så fick gå hem fyra iaf=) jiho!!

Grannen var dessutom och handlade precis när jag slutade så fick åka med henne hem=) Hur snällt som helst!

 

När jag kom hem var maten fram dukad bara att sätta sig och käka, Elvinv ar lite grinig då han inte har sovit middag någonting idag!

Jens har åkte till vagersta för att hyra snowboard till deras utflykt till järvsö i helgen, så imorgon skjusar jag elvin till mamma där han ska sova natten till lördag..

Hur spänd som helst för att han ska sova borta första natten själv, men de kommer att gå kanon bra!

Så just nu sitter jag och tittar på tv och tar de lugnt sedan ska jag fortsätta packa ihop så mycket grejer som möjligt som elvin ska ha med sig!

 

Elvin var ju lite grinig när jag kom hem så la honom en timme tidigare släckte inte hans lampa men efter tredje gången som jag har gått in och givit honom nappen så släckte jag lampan och han slocknade på en gång han med!

Så nu sitter jag här själver!

 

Elvin ska sova hos sin mormor för att jag jobbar i morgon kväll och jens ska först jobba han i morgon bitti sedan så åker de på eftermiddagen!

Och elvin är inte så stor ännu så han kan vara själv!

 

Hejsvejs

//Johanna

Ovido - Quiz & Flashcards