johannaryding

Alla inlägg den 16 september 2012

Av Johanna Ryding - 16 september 2012 19:46

Jaha ja söndagen är kommen.
Ja som sagt då helgen blev inte tråkig och trist som jag trodde...

Hade tanke på att åka och ta några dans steg i Sala igår. Men mamma hade absolut ingen tanke på de... så då fick jag väl stanna hemma...

Fick direktiv från min man att jag skulle duscha och göra mig fin för vi skulle åka iväg några timmar. Jaha så de va bara att hoppa in i duschen...
Medans jag duschade så packade han in i bilen och lite saker till barnen...

Bilen gick till mamma och pappa. Där skulle vi lämna barnen Jena hade bokat in dem där för natten. Och han hade bokat bord på restaurang di spania. Biljetter till Hamilton var också bokat.
Så först blev de tre rätters. Och Aenigma popcorn och bio.. Ja jag var proppmätt men kan inte kolla bio utan popcorn :-)
Efter detta tog vi en runda på station men nej va ju inte så kul kände ju inte någon. Men när vi var på väg ut åkte Larssons in. Så då vände vi och snackade lite skit innan vi for hem..

Idag tog vi sov morgon till elva :-)
Jag har dammsugit skurat golven och dammtorkat hela huset :-) Hann även med att rensa klart med ogräs i rabatten och på börjat min uppfräschning av mitt växthus. Innan mina barn kom hem levererade :-)

Sen en sådan här söndag passar de bra med kiosk mat så de fick de bli. Och de var väl tur att mamma och pappa kom så vi kunde hämta maten för min bil står uppe i luften.

Så ska ni få se min skörd accepterar morötter och tomater :-)
Hejsvejs
//Johanna

Ovido - Quiz & Flashcards