johannaryding

Alla inlägg den 14 mars 2013

Av Johanna Ryding - 14 mars 2013 09:51

God dag alla mina kära läsare!


Jaha man kanske ska bli lite duktigare på att skriva några rader om ens roliga liv. Eftersom att de är så många som är så intresserade :P


Funderar på om jag ska ta och lägga lite energi på en ny header kanske så att Moa får vara med också =) Har ju faktist två barn.


Ja vad gör jag om dagarna då. Nu var de nästan en vecka sedan jag skrev så ja de har väl hänt de vanliga. Handlat lagat mat skjusat stora killen till dagis två dar i rad. Idag blir de inge dagis för idag är de sjukstuga.

Imorgon kanske jag ska ta med mig min son och slava lite så han får tvätta min bil eftersom att han tjatar på mig att mina dörrar är så skitiga haha!


Eller om jag gör de själv på lördag innan jag åker och dansar på Lördag! Som jag ser fram emot att åka och dansa träffa massa människor och bara vara. Känns som att man är instängd i detta hus nu för tiden! Bör komma ut och träffa lite människor så man inte går i ide.


Moa har sovit snart hela veckan hela nätter (de har hon gjort länge men varit mycke knäll hit och dit på nätterna) och hon har somnat mellan sju åtta tiden. Men då vaknat vid sex tiden på morgonen men de gör mig inte alls något då jag fått sova hela natten hyfsat. Och kunnat sitta uppe och andas lite själv på kvällarna=)


Fint väder blev de idag också. Hade tankar på att ta en promenad med vagnen i dag när Elvin va på dagis och Moa skulle sova, men den idén fick jag lämna ganska fort då min man kom hem och sa att de va -20grader ut och Elvin är hemma och är sjuk.


För övrigt sitter jag hemma och håller tummarna på att jag någon gång skulle kunna få ett jobb. söker jobb varje dag är på jobb mässa. Har åkt runt till olika företag med ansökan. Så något måste de ge någon gång tycker jag!


Min träning går bra, de senaste veckorna har jag bara tränat på dvdn functional training heter den med Annica sjö och hennes karl mikael.  Dock inte varje dag men har väl gjort de 4-5ggr i veckan!

Vågen står stilla! Så ja får väl äta ännu mindre än vad jag gör och träna ännu hårdare :P


Nej nu ska jag kolla om de finns någonstans där man kan fixa en header lätt!


Hejsvejs

//Johanna

Ovido - Quiz & Flashcards