johannaryding

Alla inlägg under december 2010

Av Johanna Ryding - 18 december 2010 21:34

Lördag idag, jag och grannen har varit på lite äventyr tanken var ju att åka till uppsala..

Men kände inte att gränby kunde fylla en hel dag så vi åkte in till stan i västerås istället=) Då varken jag eller grannen är någon höjdare på att hitta p-platser och hitta inne i staden uppsala!

 

Så blev en hel dag i västerås, var innen innan butikerna öppnade så hann med en fika sedan började vi... runt halv fyra var vi klara kollat i alla butiker hittade faktist en klänning... som passade kors i taket!!

Kändes som att jag hittat massor, men de va bara en klänning mjukis byxor (konstigt) och sedan ett par leggings...

Vid halv fyra tror jag blev de hem gång och coop på vägen hem!

Så nu är man trött i fötterna..

Ska bli skönt att vila benen snart och hjärnan!

 

I morgon blir de besök i bålsta=) Äntligen!

 

Hejsvejs

//Johanna

Av Johanna Ryding - 17 december 2010 11:37

Idag är det fredag sista jobb veckan sedan är jag ledig i tre dagar=)!

 

Igår så åkte vi som sagt till far direkt efter jobbet.. blev mcdonalds för mig till kvälls mat kan ju faktist inte bara äta skinka macka till kvälls mat=)! Även fast de är super gott, massa folk kom för att fira min lille far. Även lille hugo fick vi träffa för första gången=) Så liten så.. Såg ut som att de skiljde mycket mellan honom och elvin men om några år så är de ju faktist lika gamla.. konstigt de där=)!

 

Idag fredag skulle jag gå upp med elvin i morse för att jens skulle få sova lite, men de slutade med att hela familjen gick upp eftersom att elvin vaknade först vid nio!!

Sömn tuta.. och nu sover han lite igen.. så jag har hunnit diskat och plockat undan lite jens har varit duktig och varit iväg och tvättat bilen=) Så nu är den ren och fin igen!

Idag skulle jag börja jobba klockan fem igentligen, men såg att chefen hade ringt i morse när vi gick upp så snäll som man är så ska man gå och jobba lite tidigare.. ska börja jobba redan klockan ett!

 

Imorgon ska jag och grannen på äventyr till uppsala kolla butiker och bara ta de lugnt utan barn=)

Från morgon till kväll=) De blir bra skulle kanske ta och börja handla lite julklappar fast har ju redan två stycken inslagna så lite efter ligger jag ju inte!

 

Nej ta och klä på sig lite arbetskläder kanske!

Hejsvejs

//Johanna

Av Johanna Ryding - 15 december 2010 19:06

Onsdag idag för er som missat de och den 15 december, vilket betyder att min far fyller år i morgon! Så i morgon efter jobbet kommer jens och elvin och hämtar mig i våran nya bil=)

Sedan blir de kalas i Västerås!

Men som sagt först jobba jobba!

 

Som jag gjort idag.. jobbat jobbat och jobbat började sju i morse, hur trött som helst fattade ingenting vad som hände när klockan ringde!

Men men kom upp till jobbet iaf, och jobbat ett tag sedan va de bara gå hem och äta lite mat..

Har lekt med elvin och jagat honom genom hela huset.. Badat lite,  nu ligger elvin och ska sova i sin säng, själv tänkte jag gå ner och gå lite på cross trianern innan halv åtta hos mig.. gjorde även de igår när jag kom hem fast jag slutade nio.. känner mig väldigt duktig.. men ska inte ta ut mig lika mycket om igår förkylningen har inte gett upp ännu, fick skit ont i halsen!!

Men röra sig lite kan man ju göra!

 

Nej cross trainern nästa!

Hejsvejs

//Johanna

Av Johanna Ryding - 14 december 2010 11:07

Lugnt och skönt har jag här hemma=)

Elvin ligger och vilar och jens har tagit med lillebror på en tur till stockholm för att kolla in en audi a6 quattro...

Så nu hoppas jag att de är någonting att ha så att vi har en bil!!

Det är till och med så att jens har börjat längta efter en bil, först tyckte han inte att de var så märk värdigt utan bil men nu när man varit utan i snart två veckor så tycker även han de är jobbigt utan bil..

Man kan ju inte hitta på något finns ju inte mycket att göra här i heby så ska man hitta på något så lär man åka iväg men de är inte så lätt utan bil, visst de går ju att åka kommunalt men hur kul är de.. de gör man nog bara i nöd fall!

 

Jaja frågan är ju då vad ska jag göra då när jag är ensam och elvin sover, antingen så går jag in och städar toaletten tråkigt, men kul när de är gjort, eller så sätter jag på tvn och bara slappar!

Elvin vaknar nog snart iaf!

Maten har jag förberett, pasta gratän så de är bara att skjusa in i ugnen sedan är de klart!

  Fast man kanske ska göra någonting vettigt när elvin sover damm torka kanske!?

Ja vi får se helt enkelt vad som blir gjort och inte!

 

En sak vet jag iaf de är att jag ska jobba ikväll börjar klockan fem...

Sedan har jag bestämmt mig för att gå på cross trainerna när jag kommer hem från jobbet får se hur de går.. men de SKA jag göra!

 

Nej nu kallar nog städningen på mig!

Hejsvejs

//Johanna

Av Johanna Ryding - 13 december 2010 11:02

Måndag idag och idag är det lucia, de betyder också sista dansen för denna terminen, både skönt och lite tråkigt. Men vi får se vad som händer nästa terminen de blir spännande att se!

 

Idag för övrigt har de inte hänt så mycket ännu, grannen ska komma över och leka lite på eftermiddagen så då blir de full rulle=)

 

Igår söndag jobbade jag till tre som jag har sagt, sedan var de bara att snabbt hem och laga lite mat käkade och så, sedan kom bästa elin över på en fika=)

Som nu ska bli många flera eftersom att vi nu äntligen bor mycket närmare varandra!

Tråkigt bara att vi inte har något bil ännu, men de hoppas vi blir ändring på!

 

Nej nu ska jag leka lite med min son!

 

Hejsvejs

//Johanna

 

Av Johanna Ryding - 11 december 2010 21:18

Jaha då var de lördag igen då..

Har jobbat hela dagen idag, började med att gå upp med elvin, men jag vaknade före honom, jag vaknade vid åtta och tyckte att snart borde de ju vara dax att han vaknar.. halv nio kvart i nio vaknade sömn tutan.. Han somnade vid sju som vanligt igår...

Sen var de bara att fara till jobbet.. Har varit en hektisk dag hur mycke folk som helst så tiden gick ju fort de va ju bra de iaf=)!

 

Hade mp3:n med mig till jobbet så lyssnade på musik till och från jobbet.. Lite tråkigt var de kom ju hur många härliga låtar som man inte dansar till och inte kommer man på danserna heller=( Men men nu kan vi ju många nya istället=)!

 

Imorgon blir de jobb mellan halv tio och tre, vad som händer efter de vet jag inte, tanken var att vi kanske skulle titta på bil eller iaf jens. men så blir de inte.. finns vissa som ska vara så tjinkiga jaja någon gång hittar vi väl en bil eller två...

 

Nähä kanske kolla på någon film och sova sedan kanske!

Hejsvejs

//Johanna

Av Johanna Ryding - 10 december 2010 15:32

Jaha ja fredag idag, är sjuk ont i halsen och snoret rinner, men snart iväg och jobba!

För övrigt idag så har de inte hänt mycket, har bara varit hemma och lekt med lille elvin nu sover han som en stock, har varit uppe och busat sedan 10..

Vi har käkat lite mat precis och jens står och diskar=)!

 

Igår så lånade vi bil och åkte och tittade på en bil vi var sugna på men en stor besvikelse blev de där.. bara att bita ihop och fortsätta leta!

Suck vill ha en bil nu.. känns som att man är inlåst och inte kommer ut när man inte har någon bil här i heby!!

Åkte in en sväng på ikea kollade lite möbler till elvins rum så nu har vi nog bestämmt oss, han fick ett nytt stort täcke med och en liten ludde till sin pulka!=)

 

i onsdags jobbade jag från morgon till eftermiddag, så mycket mera än så hände inte denna spännande dag!

I måndags var det dans som vanligt i tisdags vette fasen vad som hände ingenting antagligen!

 

Börjar jobba fem ikväll och jobbar till nio sedan jobbar jag hela helgen!

Kuligt!

 

Hejsvejs

//Johanna

Av Johanna Ryding - 6 december 2010 13:23

Jaha ja nu är helgen slut igen då, min lediga helg!

Helgen slutade bra trotts allt, bilen blev såld, både skönt och tråkigt vi ville ju inte ha kvar den, de va ´ju därför man har lagt ut den på annons, men samtidigt kunde vi tänka oss att ha kvar den!

När den nu har legat ute i tre omgångar så hade man ställt in sig på att man skulle ha den kvar så de kom som en liten chock nu när man är utan bil, men de fungerar de med ska ju köpa en annan men måste bara hitta en som man vill ha också de ska inte bli något panik köp bara för att man inte har någon bil för vi klarar oss utan!

 

Jag kom iaf till dans avslutningen, åkte med mamma in i lördags och sedan sov jag kvar i västerås, va väldigt kul att få komma och dansa med just4fun igen, var väldigt längesedan så jag typ dansade allt fast de mesta har man tröttnat på för länge sedan:P Men de är väl ett tecken på att jag inte dansat så mycket på sista tiden!

 

Sedan i söndags så fick jens låna bil så han kom och hämtade mig annars hade mamma skjusat hem mig igen!

När vi åkte hem fick vi stå i kö några minuter för hade hänt en liten olycka strax utanför västerås eller ja den var väl inte så liten vart ju på första sidan i vlt idag!

 

Idag måndag har vi varit och pratat lite med banken på fömiddagen, passade även på att handla lite när vi gick hem, så vi ska försöka göra någon fläskfilé gryta av något slag idag, får de hur de blir:P!

Sen är de dans i vanlig ordning idag, näst sista gången idag, sedan blir de någon vecka jul ledigt!

 

Nej nu ska jag kolla runt lite mera här på nätet innan elvin vaknar igen!

Hejsvejs

//Johanna

Ovido - Quiz & Flashcards