johannaryding

Alla inlägg under januari 2011

Av Johanna Ryding - 16 januari 2011 13:33

Jaha söndag idag, sista dagen på den här veckan känns som att denna helgen har gått väldigt fort, Jens är fortfarande kvar i Järvsö och kommer hem i morgon. Här i lilla heby regnar det och är plus grader!

Jag och elvin har på förmiddagen gått till sporthallen och kollat är ju invigning där, inte mycket att se om ni frågar mig, skulle ju inte göra någonting bara titta litegranna.!

Men tänkte jag skulle kolla med min man om vi inte ska åka dit och bada något i veckan har ju några lediga dagar då jag jobbar i helgen!!

Men än är inte denna ledigheten slut är ju ledig i morgon också, så då blir det att stor handla!

 

Igår var vi ju på julgransplundring Elvin dansade så snällt i famnen på mig runt granen, men han förstod nog inte mycket tyckte de var väldigt intressant att titta på alla andra bara!

Övernattningen och mormor och morfars hans gick bara bra som som en stock hela natten men drömde lite bara under natten men de gör han ju hemma också!

Tanken var att vi skulle stannat kvar i västerås under natten men jag kände att jag ville vakna i min säng så vi for hem igår iaf, vilket gick bra och hade nog tur att jag åkte igår kväll för idag är det is gata.

 

Elvin ligger och vilar i sin säng just nu, blev nog en hård kväll för honom igår men kul tyckte han att de va iaf!

Nähä skriva shopping lista till i morgon kanske och slappa framför tvn!

 

Hejsvejs

//Johanna

Av Johanna Ryding - 14 januari 2011 22:41

Ja Fredags mys med mig själv då.. Eftersom att alla andra är borta!

Elvin hos sin mormor och morfar och Jens i Järvsö.

Så här sitter jag och kolla på Lets dance.

 

Skjusade in Elvin idag till sin mormor eftersom att jag skulle jobba ikväll och jens åkte bort, gick hur bra som helst tills vi kom till sala!! Där höll de på att gå riktigt illa, sprang över fem rådjur men tur som jag hade så stannade den tredje annars hade de gått illa var väldigt nära att man träffade nummer två på bak delen! Så ja snacka om att man var skakis resterande av resan! Men den gick bra även hem!

 

Elvin storm trivs i västerås, bara jag som var så jäkla nojig, han somnade som han brukade, fick ett mms av mor där han lipar och ler stort så han verkar väldigt nöjd.

 

Imorgon blir det att sova tills JAG vaknar inte tills Elvin vaknar skönt, men om jag tror rätt så är man pigg tidigt och går upp! Så de blir lite städande och undan plockande här innan de bär av till Västerås för årets julgrans plundring!

 

Har precis ätit smörgåstårta/macka.. Så nu ska jag kolla klart på lets dance.

Sedan kolla runt lite mera på datorn innan de blir sängen för mig!

 

Hejsvejs

//Johanna

Av Johanna Ryding - 13 januari 2011 18:42

Jaha torsdag idag, började jobba klockan sju i morse, trodde jag skulle jobba till fem men igentligen skulle jag jobba till fyra! Men efter några timmars jobb behövde jag inte jobba till fem så fick gå hem fyra iaf=) jiho!!

Grannen var dessutom och handlade precis när jag slutade så fick åka med henne hem=) Hur snällt som helst!

 

När jag kom hem var maten fram dukad bara att sätta sig och käka, Elvinv ar lite grinig då han inte har sovit middag någonting idag!

Jens har åkte till vagersta för att hyra snowboard till deras utflykt till järvsö i helgen, så imorgon skjusar jag elvin till mamma där han ska sova natten till lördag..

Hur spänd som helst för att han ska sova borta första natten själv, men de kommer att gå kanon bra!

Så just nu sitter jag och tittar på tv och tar de lugnt sedan ska jag fortsätta packa ihop så mycket grejer som möjligt som elvin ska ha med sig!

 

Elvin var ju lite grinig när jag kom hem så la honom en timme tidigare släckte inte hans lampa men efter tredje gången som jag har gått in och givit honom nappen så släckte jag lampan och han slocknade på en gång han med!

Så nu sitter jag här själver!

 

Elvin ska sova hos sin mormor för att jag jobbar i morgon kväll och jens ska först jobba han i morgon bitti sedan så åker de på eftermiddagen!

Och elvin är inte så stor ännu så han kan vara själv!

 

Hejsvejs

//Johanna

Av Johanna Ryding - 10 januari 2011 22:18

Varit en lååång dag idag, stack iväg till Martina och Viggo så fort vi vaknat och våran sömntuta till pöjk vaknar ju inte före halv nio om inte klockan ringer!

Så har varit och hälsat på lite hos dem sååå söt lille viggo=) Så liten kan aldrig tänka mig att elvin varit så liten!! Men ja de har han ju men alltså känns somatt de var väldigt länge sedan men de är ju inte de heller!

 

Sedan blev de Charlis till middag då vi kände att de skulle bli stressigt att laga mat, eftersom att dansen har börjat igen och den börjar ju sex!

Har varit en väldigt bra dans kväll denna måndag är helt slut men bara skönt och kul att börja dansa igen!

 

Morbror/gudfar till elvin och hans brutta har varit här och lekt lite medans vi var och dansade så nu sover lill pojken som en stock!

Jag också för den delen!

Måste ju orka med morgon dagen också lite lek med grann pöjkarna och jobb på kvällen!

 

Natti natti

//Johanna

Av Johanna Ryding - 9 januari 2011 20:15

Ja nu är de sista dagen på den här veckan!

   Idag när jag slutat jobbet var de bara hem och vända för att sedan åka iväg och storhandla så nu är kyl och frys fylld igen!

Elvin tycker de är jätte kul att åka och handla i början sitter han bara och tittar men efter ett tag så pratar han på som bara den!

På vägen hem var han lite trött men jag höll hjonom vaken hela vägen hem åkte ju dock bara till enköping så de gick fort hem!

Men trodde då förstås att de skulle vara lätt att lägga honom, men icke...

La honom vid sju som vanligt, nu först har han nog somnat för hoppningsvis!

För i morgon ska vi åka och besöka Martina och Viggo=) Kuligt Kuligt första gången man träffar viggo ska bli spännande!

Och själv klart se de nya huset också=)!

Sedan är de bara hem laga lite käk och sedan börjar dansen igen=) Ska bli skit kul att börja igen hoppas de är många som kommer bara=)!

 

Hur ligger de till med min mage då?! Ja haft lite ont eller lite oroligt idag med men har inte blivit mera än så, så hoppar över cross trainerna idag får bli dans i två och en halv timme i morgon istället och cross trainer på tisdag=)!

 

Nej nu har nog lill skiten somnat så fram med popcorn och starta filmen=)

Hejsvejs

//Johanna

Av Johanna Ryding - 8 januari 2011 19:54

Lördag och detta är min jobb helg MEN min korta jobb helg, jobbat hela dagen idag från 11 och i morgon slutar jag 15 så de blir min korta helg detta!!

 

Igår var jag duktig att gå på cross trainerna innan jag började jobba, svidandet i tummen försvann efter en timme nästan två!

Men nu känns de lite bättre iaf!

 

Idag blir det ingen cross trainer för mig, har länge känt mig lite konstig i min mage, men inte riktigt vad de är och idag när jag ätit kändes de mindre bra.. så ska nog skippa cross trainerna idag och ta de i morgon istället! De känns lixsom som tränings verk i magen.. jaja bara hoppas på att de inte blir värre å värre får se hur man mår i morgon!

 

Nej hörrni nu ska jag ta och sitta här i min ensamhet och titta på fortet, för jens ska pilla på bilen idag igen! Han håller på och byter packning tror jag de heter, han bytte på ena sidan igår och ska byta på andra sidan idag!

 

Nähä Hejsvejs

//Johanna

Av Johanna Ryding - 7 januari 2011 15:35

Någon som vill ha chili?!?! Säg bara till har tre plantor, använde lite idag till chili con carnen aldrig mera, visst ger de bra smak men fy helvete vad det gör ont i mina händer.. de svider som satan.. känns som att jag har skurit sönder hela händerna.... Ska börja jobba snart spännande att se hur de ska gå... Sitter just nu med isbitar på ena tummen för att de inte ska göra ont...

 

För övrigt ida så har vi dammsugit och lekt!!

Elvin vaknade halv nio... somnade halv åtta igår kväll. så nu börjar nätterna gå bra, vaknar ingenting under natten, dock brukar han vakna runt sex och få  nappen så  somnar han om igen=)

 

nej nu ska jag kurera min tumme!!

hejsvejs

//johanna

Av Johanna Ryding - 6 januari 2011 19:33

Igår blev det en sväng på crosstrainern, men vet inte riktigt hur ja ska göra är inte förkyld men de gör satans ont i halsen på en gång när jag börjar, men har tänkt att jag ska bita ihop och ta i!

Men idag blir de lite vil dag tänkte att varannan dag ska jag upp på crosstrainern, så imorgon innan jag börjat jobbet ska de bli för när jag slutar klockan nio har jag ingen lust!

 

Idag har jag och Elvin städat bort julen! Jens har pillat lite på bilen,

när vi käkat lite middag korv och potatis till Elvins förtjusan, så tog vi pulkan till affären och köpte lite bröd och lite annat smått och gått!

 

Så nu blir de lite tv tittande och sedan blir de sängen!

 

Nähä denna fina bilden får avsluta denna fina dagen

  

Min gulliga lille pöjk!

 

Hejsvejs

//Johanna

Ovido - Quiz & Flashcards