johannaryding

Alla inlägg under oktober 2012

Av Johanna Ryding - 11 oktober 2012 19:11

Torsdagen är här!!


Idag har Elvin varit på dagis och han blev jätte glad när han kom dit, la napp och filt på hyllan på en gång och gick in och lekte. Tror han hade saknat dagis litegranna iaf!

Jag passade på och gå en sväng på förmiddagen medans Jens sov, så blev en ca9,5 km idag! två timmar var jag ute och vandrade, hade vagnen och gick själv så de gick inte så fort! Men jag rörde på mig=)!

Sen vart de hem och gjorde i ordning lite lunch innan vi for in till sala allesammans. Reklamerade overallen och fick alla pengar tillbaka, men tror inte jag gav så mycket för den som jag fick tillbaka tror jag använde en kupong och att den var billigare. Men jag tackar och tar emot!

Så nu har jag lärt mig att man kan reklamera på kappahl utan kvitto och man har 3års reklamations rätt!

Älskar kappahl=)

Passade även på att handla när vi ändå var inne i staden, så nu är kyl och frys fulla inför pappa helg!


Moa har idag endast sovit under min promenade fram och tillbaka till sala och från dagis och hem. Så hon har ganska precis lagt sig och Elvin lika så!

Så nu sitter jag här uppe själv framför mina andra bästa kompisar datorn och tvn!

Ska slappa lite innan jag lägger mig på kudden och sover=)!


Imorgon tar jag tåget till Västerås, måste faktist ge lite plus till sj, 44kr kostar de att åka tåg från Heby till Västerås, biljetten kan man betala via internetbanken. Och tåg biljetten kom idag på sms! Hur smidigt som helst..

Tråkigt bara att vi bor en bit från tågstationen nu så Jens och barnen får skjusa mig=)!


De va allt för mig!

Hejsvejs

//Johanna

Av Johanna Ryding - 10 oktober 2012 12:41

Onsdag idag, vi alla är friska och krya vi har ingen halsfluss och har aldrig haft de!!!


Jaja för övrigt idag så har vi inte gjort ett dugg, jag är trött i kroppen Elvin vaknade redan halv sju och Moa har jag legat och vaggat hela natten känns de som! Visst är bara sätta en fot på vaggan så att den gunar så somnar hon om igen men vaknar eller låter så fort den stannar så jätte bra med sömn har jag inte haft.

Så jag går fortfarande runt i pyjamas och kommer nog så göra hela dagen, de är så skönt att ha sånna dagar.!


Imorgon är de torsdag igen så då blir de dagis för Elvin jag ska ut och gå en sväng sen måste jag in till kappahl och reklamera en overall som har gått sönder inte änns tvättat den.

Är så irreterande att saker går sönder när man knappt använder sakerna och de värsta av allt är väl att den som ser att de gott sönder inte talar om de.. Den har säkert varit trasig ett tag men den har hängt på dagis och aldrig blivit använd där jo kanske en eller två gånger på sin höjd, men hur ska jag veta att den är trasig om ingen säger något! Jaja.


Sen blir de ju fredag och helg =) I helgen ska jag jobba både lördag och söndag ska bli sååå kul längtar så mycket efter ett jobb skulle kunna göra vad som helst för att få ett jobb, vill komma ut göra något träffa lite folk och få ett litet avbrott och de får jag i helgen!


Sen ska jag på dejt på lördag också ;) Tihi! Kommer bli en sån härlig dejt var längesen man dejtade men de ska bli spännande.=)


Sen får jag sällskap hem på Söndag som jag ska ha hemma ett par dagar =) Så jäkla kul ska de bli med lite sällskap =) Vad kan gå fel lixsom :P


Ja nu har ni fått några rader om mitt härliga liv!!


Hejsvejs

//Johanna

Av Johanna Ryding - 9 oktober 2012 10:30

Jaha tisdagen blev inte som jag hade tänkt. Blir ingen promenad för mig idag inte.

Elvin var hängig i morse åt bara en tugga på mackan efter lite tjat. Han känns varm men har bara 37, 6 i temp. Fröken på dagis tyckte
de va bra att han stannade hemma då de går feber på dagis och de bara hade tre barn. När man frågar han om han har ont i halsen säger han ja. Så vi får se hur de fortsätter. När vi väckte Jens var han iaf pigg för då var de jätte kul att hoppa i sängen så vi får se.
Är ju svårt att veta hur de egentligen mår. Men hade han gått till dagis hade de säkert ringt.

Ja just de ni är väl nyfikna på hur de gick med Moa. De gick bra hon vaknade till lite då och då. Ibland hjälpte de att bara vagga lite så somnade hon om. Men vid åtta ville hon komma upp och gosa lite och få lite mera mat sen somnade hon om igen vid strax efter åtta.
Sen väckte jag henne strax efter sju i morse :-).

Just nu blir gräsmattan klippt sen blir de pannkaka till lunch innan Jens åker och jobbar.

Hejsvejs
//Johanna

Av Johanna Ryding - 8 oktober 2012 19:18

God kväll kära måndag!!
Den här måndagen har jag och grannen gått lite mera än 1mil. I morgon blir de promenad igen då Elvin är på dagis.

Igår somnade Moa ca 18:30 och vaknade ca07:00. Så de vart en härlig gårdagskväll med lite ensam tid men ändå kunde man sova en hel natt. Underbart..
Får se om denna natt blir lika underbar. Moa har endast sovit under min promenad som varade två timmar plus kanske en och en halv timme i sin babysitter. Sen var hon vaken från ca 15 tills hon slocknade kvart i sex. Så får se om hon sover nu till sex iaf. Fast de gör inte mig något vi måste ju upp för att köra Elvin:-) Så vi får se om de blir ett lika glatt inlägg i morgon!

Så nu ska jag bara njuta av ensam tid framför Tv:n:-)

Hejsvejs.
//Johanna

Av Johanna Ryding - 6 oktober 2012 21:32

Jaha då var vi inne på halva helgen typ..
Idag har vi varit ute hela dagen i stort sätt. Krattat en jäkla massa löv och samma löv flera gånger då Elvin tyckte att de var JÄTTE roligt att gå rätt igenom. Och jätte kul när hans skor helt plötsligt försvann.. konstigt de där men släpade han fötterna ett tag så kom dom ju fram... och mamma fick kratta igen. Men vad gör de när man har en glad och sysselsatt pojke :-) Moa där i mot sov hela tiden så hon var inte ivägen ;-)

Sen fick vi middags sällskap av grannen efter maten tog vi en "liten" promenad.. Jens
tyckte vi skulle testa en ny runda han trodde att de skulle vara ungefär lika lång som vi brukar gå.. Ja de vart en runda på 1, 3mil och brukar ju gå en mil.. Men de va lite terräng Jens sa de ska vara en väg där.. ja de va en skogs väg... blöt som tusan men vi kom fram så har jag inte träningsvärk så vet jag inte vad...
Men vi håller samma tempo varje gång så kanske ska försöka öka ligger på 10minuter per kilometer.
Så vi får se om de försvinner några kilon snart..
Har iaf bestämt att tisdag och torsdag ska jag gå ut på förmiddagarna nu när jag kommit igång :-)

Men nu ska jag nog krypa i säng.
Bjuder på en Elvin bild idag :-)

Hejsvejs
//Johanna

Av Johanna Ryding - 5 oktober 2012 12:15

Strålande väder en fredag. Kan de vara en bra start på helgen?! Ja vem vet de.. Inte jag iaf.
Igår som sagt så blev de en promenad på 5, 3km. Fick nöja mig men de.. Jens var hemma och åt kanelbulle som grannen kom med. Undra va som var nyttigast äta en bulle eller gå en sväng. Jag röstar åå alternativ nr 2 :-)
Idag är de som sagt fint väder. Men känner ingen ork för att göra något. Men har iaf bäddat rent i sängen.. Och dammsugit så något vettigt har hänt iaf. Elvin ligger nu och vilar. Och fortfarande har han pyjamas för vi har tagit de lugnt hela förmiddagen. Moa ligger och vilar sedan halv tio. Tog av henne täcket för att tänkte hon inte skulle sova så bekvämt. Men då fick jag sura minen och tecken på att hon skulle sova mera.. Så hon sover fortfarande..

Jag försöker få igång min dator. Den verkar ha gett upp... suck mitt liv...

Ikväll blir de ut och gå en sväng till:-)

Just de Martina nu har jag fått genomgång på footlose kanske ska försöka oss på den nästa gång ;-)

Hejsvejs
//Johanna

Av Johanna Ryding - 4 oktober 2012 18:23

Hejsvejs!
Idag är de som sagt torsdag, Elvin har gått på dagis idag. Blev en lätt lämning idag då hans bästa kompis redan var där. Så jag fick nappen filten och en puss sen for han iväg.
Har tillbringat dagen i Uppsala. Så blev ingen promenad i morse men ska snart ut en liten sväng. Blir dock inte så långt eftersom jag inte kan gå förän sju och Jens måste lägga sig åtta. Men bättre att gå en sväng ä inte alls:-)

Blev stoppad av herr polis idag också... Igår när jag åkte hem från dansen så märkte jag hur grymt bra lysen jag hade på bilen och idag fick jag ombesiktning på grund av lysena...
Men fick inte böter för de jag skulle få böter för. Tex tonade rutor och bård.. Vad är bäst/sämst bra lysen fram eller kolsvart i sidorna.

Jaja dagen igår var lugn åka och dansade på kvällen jag och Moa. Fast Moa fick stanna hos gammel mormor och jag dansade. Och färden hem gick kanon. Moa sov hela vägen hem. Satte på henne pyjamas och gjorde en skvätt mat så somnade hon om direkt igen. Och fick väcka henne kvart över sju i morse.

Nej nu ska jag göra i ordning Elvin inför natten innan de blir en liten promenad.

Hejsvejs
//Johanna

Ovido - Quiz & Flashcards