johannaryding

Alla inlägg den 20 februari 2011

Av Johanna Ryding - 20 februari 2011 11:06

Söndag idag sista dagen på helgen och sista jobb dagen denna helgen!

Har varit en hektisk dag på jobbet igår den gick i ett och mycket händelserik!

Har konstaterat att de finns jäkligt många nyfikna tanter i Heby... De tisslas och tasslas!

 

I torsdags åkte vi och badade som vi sa fast på kvällen efter att vi gått en liten bit på kanske 5Km, fick äntligen tummen ur och gick och tittade in i vårat dröm hus=) Så nu vill vi banne mej flytta på en gång!!

Elvin tyckte de va jätte spännande att bada dock förstod han inte hur djupt de var han kunde sitta på botten men ville gärna krypa iväg! Mycket spännande va de också att titta på alla andra som badade!

 

I fredags var de brand utbildning med föräldrar gruppen mycket spännande och lärorikt var de! tråkigt bara att gruppen inte var så stor hade trott att de skulle vara tre gånger så många men icke icke!

Sedan på eftermiddagen åkte vi till västerås babyproffsen och köpte en spegel att ha bak i bilen så man ser den lille busen när man är ute och åker!

Blev även en sväng till leksaks affären för att inhandla en liten present till Elvins kompis!

Sedan en sväng in på ikea kollade kök till vårat dröm hus och en liten kvälls fika!

 

När vi var på brandstationen kom ju Elvins älskade kompis syndes verkligen att de var länge sedan de sågs, de blev ett stort smile på båda ner de såg varandra=) Härligt! Sedan tuffade de runt tillsammasn på hela brandstationen kände de som! De tog en stol och gick runt med haha de såg så kul ut en kamera hade varit kul att ha med sig då!!

 

Ja de va vad som har hänt mina lediga dagar, nästa vecka bli de full rulle på jobbet jobb hela nästa vecka men ledig i morgon tur är väl de annars skulle jag vara död på lördag...!

 

Just nu hemma hos familjen Ryding ligger den minsta och sover den största sitter nere i källaren och den mellersta sitter i vardagsrummet och väntar på att klockan ska bli så pass mycket så den personen kan gå och jobba lite!

 

Hejsvejs

//Johanna

 

Just de måste ju bara kommentera melodifestivalen, tycker faktist att de var bra igår! Och de va väldigt bra låtar som gick vidare änglarna kunde ju ha gått vidare men the playtones va ju galet bra de med! Så nu kan vi ju vänta på att någon ska göra en dans till den låten tror de kommer bli en härlig dans=)!


Ovido - Quiz & Flashcards