johannaryding

Alla inlägg den 28 februari 2011

Av Johanna Ryding - 28 februari 2011 09:54

Har nu börjat och jag är ledig nästan hela veckan! Skönt skönt! Ledig fram till och med torsdag väldigt skönt ska jag säga er!

 

Idag måndag ska vi snart bege oss till banken och prata pensions sparande jiho känns ju kanske långt fram tills man ska gå i pension men ja man måste väl börja spara så man har någonting att leva på när man blir pensionär!

 

Ikväll blir det dans som vanligt mor min skulle komma tidigare eftersom att hon också är ledig denna veckan!

Tänkte att jag skulle försöka få till Hope så kanske man har en dans att lära ut ikväll till fortsättnings gruppen annars vet jag inte vad ja ska lära ut men de brukar alltid lösa sig=)!

 

Igår kväll tog jag och grannen en liten promenad, eller ja liten och liten gick hela tegelspåret på 8Km känner oss väldigt duktiga faktist!

Kunde dock inte gå så fort eftersom att de är väldigt dåliga på att sanda här i lilla Heby var glas halt på sina ställen, men vi kom runt iaf!

 

Jag gick upp och busade med bus pojken i morse så att jens fick sova lite och våran pojk har sovit som en stock hela natten. Natten till igår vaknade han några gånger men denna natt vaknade han bara när han vill gå upp =)!

 

Nähä kolla runt lite mera och sedan väcka Elvin kanske!

 

Hejsvejs

//Johanna

 

Ovido - Quiz & Flashcards