johannaryding

Alla inlägg under februari 2011

Av Johanna Ryding - 11 februari 2011 13:09

Imorgon drar vi till ULLARED=) Ska bli skit kul ju!

Vi drar redan fem i morgon bitti från heby sedan förbi västerås och hämta upp annica sedan bär de av=)!

Och brorsans GPS är laddad med adress så förhoppningsvis är de bara att starta den=) Jiho!!

 

Men först ska jag jobba idag men börjar inte förän klockan fem och Jens och Elvin har åkt in till uppsala precis för att shoppa lite kläder och gå på staden med lille Sanne!

Så nu har jag lugn och ro hemma tills jag ska börja jobba!

Har packat klart redan till i morgon eller ja de ska bara i lite säng kläder sedan är de klart!

 

Igår jobbade jag hela dagen till fyra sedan var de bara hem och käka och leka lite med elvin! Jens fick gå ut och skotta, så jädrans mycket snö de har kommit. Så då ville givetvis jens ut och åka fyrhjuling så de fick han göra så jag fick natta elvin och ta hand om honom, känns som evigheter sedan jag la honom, men de blir så när man jobbar hela dagarn!

 

I onsdags fick de bli dans hos just 4 fun!

Men känns inte som att jag kommer fortsätta dock tyvärr=( Blir nog bara dans för mig i heby hädan efter!

För nästa onsdag jobbar jag kväll så då missar jag. tre onsdagar i månaden fram till första april kan jag dansa, sedan kanske jag kan dansa två gånger i månaden minst en gång!

De känns inte värt att lägga ut pengar på de och sedan inte kan komma och utnyttja alla dans tillfällen!

Så jag får gått stanna hemma med gråten i halsen=(!

 

I tisdags jobbade jag kvällen, mera än så tror jag inte hände den dagen var fortfarande bara hemma och inlåsta den dagen med efter all mag sjuka!

 

Nej nu ska jag kolla runt lite på datorn i lugn och ro innan jag ska värma mat och käka=)!

 

Hejsvejs

//Johanna

Av Johanna Ryding - 8 februari 2011 10:22

Tisdag idag, i söndags ville inte jag och elvin vara hemma så vi åkte till västerås, blev edströmska på öppet hus elvin hoppade stolt in i lastbils hytten och styrde "iväg" så coolt, har kort på mobilen men har fortfarande inte lyckats med att ladda upp från mobilen!!

Själv mådde jag väl inte så bra kändes som att man hade legat och spytt hela dagen men de hade man ju inte!

Nu så börjar man kanske komma på fötter igen, men ingen ide att bara ligga och försöka bli frisk någon i familjen måste ju ta hand om disk tvätt städ och matlagning och en liten pojke!!

Ikväll ska jag försöka mig på att jobba. Men får väl se hur de går!

Har hållt på med tvätt på morgonen gått upp och ner i källaren två tre gånger och svetten bara rinner! Så frisk kanske man inte är men men som sagt någon måste ju ta hand om allt!!

 

Men jag har ju något att se fram emot iaf på lördag åker vi några stycken till ullared=) jiho!! Ska bli as kalas roligt!

 

Igår var de dans gick inte att dansa så mycket men gjorde de ändå dum som man är men lite hoppade jag över!

 

Ja idag blir de som sagt laga mat städa tvätt vika tvätt och sedan åka och jobba ikväll!!

 

Hejsvejs

//Johanna

Av Johanna Ryding - 5 februari 2011 19:47

Då blev man ledig i morgon då.. eller ja ledig och ledig inge positiv ledighet iaf!!!

Fick samtal från min kära min precis innan vi skulle stänga att nu har även han spytt.. jätte kul nej verkligen inte men ja någongång måste man ju vara sjuk också de händer i allas liv!

Så imorgon ska jag vara hemma och ta hand om lille elvin. Han har inte kräkits något mera alls, han äter bara lite dåligt fortfarande.

Nu har jag bäddat ner elvin givit honom lite välling och pyjamas och allt så nu sover han gått.

 

Imorgon blir en lugn dag men tänkte att jag skulle ta med mig elvin från sin magsjuka pappa och åka till västerås och smöra lite för mina bröder så kanske de vill tvätta min bil;)

 

Nej nu ska jag nog ta och stoppa om min lille man i sin säng!

för mig blir de melodifestivalen!


Hejsvejs

//Johanna

Av Johanna Ryding - 4 februari 2011 11:13

Ja trött kan man verkligen säga att man är, blev inte mycket sovande inatt, Elvin kräktes som en gris igår när han hade somnat, när jag lyckats göra rent han säng och honom så somnade han om igen i sin säng men efter tjugo minuter så kom de igen.. Då hade jag tröttnat att göra rent sängen igen så de va bara att fixa iordning mig själv och gå och lägga oss i våran säng, då han inte ville somna, förstår de är ju jobbigt att spy.

Efter tjugo minuter var de bara att kasta sig upp igen då va de dax igen som tur var så blev de inget i sängen. sen när han efter många om och men somnade igen så hann han sova i tjugo minuter sedan var de dax igen..

Sen lyckades han sova från och till mellan tolv och fem. Så jag tänkte nu har han inte spyt på fem timmar han borde ju vara hungrig, han fick välling och somnade sedan kom vällingen upp inte allt som tur var!

Gick upp vid nio han fick välling och ALL välling hamnade på vardagsrums golvet på datorn och på bordet.!

Nu har han fått nyponsoppa och cola så får se hur länge han får behålla de. Han ligger nu äntligen och vilar ett litet slag!

Hoppas han sover iaf några timmar då han inte fått så mycket sömn inatt!!

 

Jag har sjukskrivit mig idag, känner mig inte så ok i magen jag heller är väl för allt man har fått torka upp! Sen kanske de inte är så snällt att smitta jobbar kompisarna man kan har något i sig! Så får bli en hemma kväll idag så jag orkar jobba helgen!

Två maskiner med spyor har de hunnit bli idag också!

Kan säga att gosedjur går utmärkt att tvätta i maskinen!

 

Trevlig helg på er själv ska jag som sagt jobba!

Hejsvejs

//Johanna

 

Av Johanna Ryding - 2 februari 2011 22:17

Jaha dagen mitt i veckan, vad har man gjort som en onsdags som denna då..

Ja ni de började med en tur till sala sedan blev de massa lek när vi kom hem.

När jens kommit hem så blev det en snabb liten måltid sen fort iväg till västerås, för att hinna tända lite ljus till farmor för att sedan hämta några dans tjejor i västerås. För at sedan fortsätta turen till köping och lite tränings dans, vilket var väldigt härligt dansa dansa dansa. Blev lite varm så nu får de nog bli en snabb dusch måste sova skapligt då jag ska upp och jobba imorgon bitti!!

Första dagen efter fem dagars ledighet, kommer nog bli lite motigt att komma upp i morgon bitti!

 

Igår så testade vi en bit av tegel spåret här i heby, blev 5km rikigt härligt så idag har man lite ont i ben och jumsken. Var ju skit halt ute så man gick och spände sig hela tiden och åkte fram och tillbaka!

 

Nej nu ropar lilla duschen!

Hejsvejs

//Johanna

 

Av Johanna Ryding - 1 februari 2011 12:01

Tisdag idag hela dagen, är ledig idag med är ledig fram till på torsdag!

Så nu har man varit lång ledig väldigt skönt, igår var det dans som vanligt gick hur bra som helst med utlärningar och allt, de jag trodde skulle vara svårast i en dans klarade de galant så impad!

 

Oj kom på att de var jätte länge sedan jag skrev i bloggen ju så kanske ska tala om lite om vad jag gjorde i söndags kanske, då tog jag med mig grannen och åkte in till uppsala vecko handlade och kollade butiker=) Mycket rea och en tröja fick jag med mig ´hem en trjock tröja som jag redan har men älskar den så köpte en till i en annan färg=) Sedan på kvällen åka jag iväg med jobbet och käkade är väldigt trevlans när vi väl kommer ut och käkar en liten mat bit brukar bli mycket prat och ett par timmar borta!

 

Jens jobbar dessa dagar jag är ledig så jag och elvin är hemma för oss själva, idag har vi varit en sväng till kyrkis vilket var VÄLDIGT länge sedan han var där och de första han gör när han kommer in är att göra ett stort leende han kände igen sig och han tyckte om de!

Så nu ligger han som en stock och sover i sin säng han vart nog lite trött efter lite lek och bus!

 

Vad som händer mera idag de vette tusan laga lite mat tills jens kommer hem och sedan alla kvälls rutiner sedan är de natti natti!

 

Imorgon imorgon ska jag äntligen åka och dansa för min egen skull=) Färden går till köping=) Härligt härligt!

 

Hejsvejs

//Johanna

Ovido - Quiz & Flashcards