johannaryding

Alla inlägg den 13 juni 2013

Av Johanna Ryding - 13 juni 2013 08:34

Trodde jag hade ett väldigt låång sovar barn redan men har fått ett till verkar de som!


Igår fick Moa gå och lägga sig redan kvart i sex då hon nästan somnade i soffan! Tänkte att jaja de spelar väl ingen roll om hon vaknar sex tänkte jag, men nej hon vaknade halv åtta!

Igår fick hon gå och sova halv sju och ja hon sover fortfarande!

Hon har inte änns vaknat av att fåglarna skrikit och bråkat på varandra ute!


Idag ska jag ut och försöka mig på att springa spåret innan Jens börjar jobba, ja jag har ju sagt att jag ska

köra hemma pass med träning den här veckan men de blir inte av=(

När man har dålig motivation ska man nog åka iväg och träna för att de ska bli gjort för här hemma blir de inte gjort iaf!

Ställde mig iaf på vågen i förrgår för att kolla om något hade hänt, har inte tränat ordentligt på två nästan tre veckor så tror verkligen att jag ska ha gått upp allt jag gått ner, men nix står på samma vikt fortfarande!

Så fortfarande -11kg ut över gravid kilona! Tänkte att ni kanske tänker att ja men hon har ju massa gravid kilon som ska försvinna! Och nej när jag började väga mig så vägde jag som jag vägde innan jag blev

gravid med Moa!

När jag blev gravid med Elvin vet jag dock inte vad jag vägde, så kanske vägde som jag gör nu då.

Men men har iaf gått ner efter Moa och ringarna börjar bli stora :P. Och de satt ju bra när Elvin var nyfödd så lite mera måste man gått ner höhö!

Och kan säga att de är inga dieter här inte, ätit mindre, mindre gottigt och mindre läsk. Fast ändå tycker jag att jag festat till de ganska mycket på läsk och godis iaf men ändå gått ner. Rört på mig mera bara än innan!


Igår var de så varmt ute och jag tog mig en stund till att ligga på en filt och sola lite=), innan jag började se allt jädra ogräs så då va de bara att börja rensa, andra gången i år som de rensas ogräs mellan plattorna! En gasol brännare vill jag ha!


Imorgon blir de till att göra små prinsess bakelser till en liten prinssesa som ska ha födelsedags kalas på lördag, sen ska ja ut och och käka med gamla kollegor =)


Vi har börjat napp tränat Elvin också eller hur man säger, så i natt sov han utan napp han har själv gått och kastat nappen i sopporna =) Stora killen blöj fri och napp "fri"!


Nähä bara vänta på att lill tösen ska vakna till liv då!


Hejsvejs

//Johanna



Ovido - Quiz & Flashcards