johannaryding

Alla inlägg under juli 2013

Av Johanna Ryding - 15 juli 2013 22:44

Ja dom säger de iaf! Vi får väl se hur de blir med de!
Va ledig idag. Karl jobbar ungarna är hos mamma och pappa. Så ja va tusan gör man när man är själv?! Som man inte vart på typ 10 år haha. Jo de kan jag tala om. Först plågar man sig själv med att gå upp klockan åtta för att ta blod prov. ( trodde de va provtagning mellan 8-9.) Så jag gick upp åtta.. Tänkte att pensionärerna kunde få ta först. När jag kommer dit va tiden mellan 8-10!!!! Så kunde lika gärna sovit en timme till! Men men är man uppe så är man. De gick fort och smidigt fick vänta max en kvart. Så nu är proverna tagna skönt.. Sen skulle jag handla. Tänkte uppsala eller sala.. ja fick bli uppsala. Då kunde jag ju kolla på bh samtidigt. Handlade de jag skulle ha sen blev de lindex och där va de rea. :-) hittade en jätte snygg bh. Har gått från storlek 85-75. Hihi. Dock blev de en i 80 för tuttarna såg så konstiga ut i 75. Men jag kunde ha 75 :-) fick även bli en body till moa och 6par med strumpor för bara 155:- de kallar jag fynd! Lunch på donken blev de också :-) måste ju passa på.
När jag kom hem började jag möblera om. Men blev tokig för jag lyckades inte få upp data bordet själv. Så ja bara att inse att jag får vänta på karln. . Som ringer vid fyra och säger att han inte kommer hem gaaahhh... Men då slog de mig att storebror har ju rast i heby den tiden. Så de va bara ringa och säga att jag hämtar dig du måste hjälpa mig :-) så nu är allt uppe occ soffan och vardagsrums grejerna står i rätt rum nu. Så snart är moas rum tomt då ska jag riva tapeter :-) äntligen!

Mot kvällen blev se rask promenad med franka ! Sen när jag kom hem kan man ju knte duscha på en gånf nej nej. Och tvn funkar ju inte så då började jag möblera om blommorna och bytte krukor.

Just de sen har jag rensat moas garderob.. låg kläder i storlek 62 där fortfarande! !
Då slog de mig att jag måste köpa ryggsäck till henne för snart är de dagis som gäller :-)

Men nu är de nog sova aomu gäller för mig. Upp tidigt och jobba i morgon! !

Hejsvejs
//Johanna

Av Johanna Ryding - 14 juli 2013 22:33

Ja de är tydligen söndag idag, men känns verkligen som om att de skulle vara fredag! Har ju jobbat hela helgen och är ledig i morgon!

Barnen åkte till sin mormor och morfar idag. Så ja har hunnit mycket på de få timmar jag varit hemma. Plockat undan och skurat toaletterna. Och även hunnit gå en sväng.
Så nu är jag helt slut! Ätit mat har jag också gjort så klart. Fick bli en sallad från pizzan. Orkade inte laga mat. Eftersom jag inte gjort annat idag. Men inte ätit någon mat på hela dagen. Förstår inte varför man inte blir hungrig när man jobbar. Man rör ju sig hela tiden men inte blir hungrig. Jaja de är ett mysterium.

Trots att jag är hel ledig i morgon lär jag upp tidigt. Måste ta prover i morgon. Nu ska jag banne mig inte ge mig förän jag vet vad som är fel!

Nej hoppa in i duschen innan man somnar

Hejsvejs
//Johanna

Av Johanna Ryding - 12 juli 2013 21:46

Fredags myyyss!!haha trodde ni på de själva eller?! Haha

Idag har jag och barnen varit på stranden i stort sätt hela dagen. Åkte när vi intagit frukost och kom hem när de va dax att laga mat :-) De fick iaf bli tacos så lite fredags mys med mina barn har jag haft :-)
Blev några ostbågar med Elvin inna han gick och la sig. Men sen va de bara att ut och gå. Gick samma runda idag fast 10minuter kortare tid jiihhoo :-D

Men nu får dd bli en skön dusch sen sooovvvaaa för i morgo är de jobbet som kallar.

Hejsvejs
//Johanna

Av Johanna Ryding - 11 juli 2013 23:49

God kväll/God natt!!!
Har varit en intensiv dag idag. Lite rörig mycke att tänka på och hoppas att jag inte glömt något. Mycket att tänka på hit ohh ditn. Hoppas jag lyckats fått med allting som jag ska ha i helgen. Har ju som sagt förberett all min för min jobb helg! Ska bli spännande att se hur jag klarar mig helt själv en hel helg! Men de ska nog gå bra är ju ett proffs höhö!!

Tog mig ut på en promenad ikväll tegel spåret fick de bli 11km va de exakt när jag kom hem. Snittade på 10, 39 i hastighet. Är väldigt nöjd eftersom jag kände mig lite krasslig i maggen.

I morgon är de ledigt så då ska jag busa och gosa med mina gull ungar <3!
Hoppas de sover länge i morgon :-)

Hejsvejs
//Johanna

Av Johanna Ryding - 10 juli 2013 21:32

Oj ikväll blev de ett tidigt inlägg, kanske va för att jag gick ut och gick ganska precis efter att jag kom hem! De va väldigt skönt faktiskt. Fick sällskap av franka idag <3 Va ju för länge sen vi kunde gå tillsammans och prata. Man får så mycke att prata om när de va längesedan. Fast ja vi har mycke att prata om fast vi pratat en hel dag och även tar en promenad på kvällen haha :-)

Fick bli pan pizza till kvälls mat idag. Va så jädra hungrig när jag kom hem från promenaden. Nej ska inte säga promenad. Vi går faktist i en jädra takt så de så. Svettet rinner när vi stannar hemma :-)

De har gått bra på jobbet helt slut som vanligt men de är bara skönt :-) Gjort pannkaks smet till i morgon. På hela 6liter mjölk. Blir de till efterrätt i morgon. Men i morgon ska jag förberda all min mat till i helgen så jag slipper ha upp över öronen att göra i helgen.

Nej ta och sussa lite!
Hejsvejs
//Johanna

Av Johanna Ryding - 9 juli 2013 23:34

Tisdag idag, dagarna går fort när man jobbar:-) Har jobbat hel dag idag 8-17. Är helt slut i kroppen. Men jag klagar inte! De är så jädra kul att komma ut och jobba. Känns som att de va flera år sedan jag jobbade. Ja kanske är de också men men. Trots att jag är helt slut i kroppen så tog jag mig ut och gick efter nio tiden ikväll. Var ju tvungen att se heart of dixie!! Blev väl iaf en runda på 8km skulle jag tippa på, glömde som vanligt att sätta på räknarn. I ett jämnt tempo med lite fart.
Nu när jag ligger i sängen känner jag mig stolt över att jag gick ut. De är så jädra skönt att gå en sväng. Trots att de regnade så gick jag. Super härligt :-)

Hade ingen matlåda idag till jobbet. Så jag testade thai vagnen såå otroligt gott och billigt. Mycke mycke mat va de också jäkligt värt pengarna :-) Men i morgon har jag matlåda, ska bli spännande att se vad de är hihi!
Nej nu måste jag blunda!

Hejsvejs
//Johanna

Av Johanna Ryding - 8 juli 2013 23:16

God kväll eller ja god natt är de verkligen nu. Men snäll som jag är ger jag er en uppdatering eftersom att de är såå många som vill veta allt om mig och lite till. Fast de är så många som redan tror att de vet allt om mig. Jaja!

De blev ingen strand idag va lite för mycke moln när vi klev upp och för blåsigt. Så vi packa matsäck och åkte till stora lekparken i sala istället. Men hade även med oss bad kläder ut i fall att andan skulle hopoa på oss eller hur man säger. Men efter nästan fyra timmars lek var vi alla så trötta så de blev bara hem käka duscha och sova!

Moa ville inte somna riktigt ikväll så jag tänkte att jag får väl hoppa över dagens promenad men när klockan var strax efter nio och hon hade varit tyst och stilla mer än tio minuter så tänkte jag bara nej nu jävlar går jag! Tänkte även att de får räcka med ett varv i spåret jag har ju iaf gått. Men när man pratar i telefonen och man kan prata hur länge som helst kunde jag lika gärna gp ett varv till så blev två härliga varv. Känner mig väldigt duktig och de va skönt att ta sig ut iaf. Nu ligger jag som vanligt i sängen och ska sova. Börjar jobba åtta i morgon bitti jiho :-) älskar att jobba!

Hejsvejs
//Johanna

Av Johanna Ryding - 7 juli 2013 23:26

God natt, japp nu ligger man i sängen och ska sovvaa!
Har varit en varm och härlig dag idag. Jag och barnen har badat i stora poolen då den lilla poolen fick nytt iskallt vatten idag så hade ingen lust att bada där. Sen blev de grillning till middag. Grillad kyckling och risoni sallad med tzatziki hur gott som helst. Blev mycke över så i morgon blir de stranden med kyckling sallad med barnen! Blir nog till att ta med sig hink och spade så kan vi gräva och leka lite i sanden längtar tills i morgon och hoppas vetkligen inte att de spö regnar, men de skulle inte göra de aå vi får tro på de.

Tog en liten kvälls promenad också så skönt att gå, blev tegel spåret. Men ska nog förflytta mig till vanliga spåret får så jädra ont i "tramp dynorna" när jag går så långt på asfalt. Men tycker de är en bra strecka så ja får se hur jag gör. Skönt att få prata liten om allt mellan himmel och jord när man är ute och går. Tack Elin <3

Nej nu måste jag nog stänga ner innan jag somnar.
Hejsvejs
//Johanna

Ovido - Quiz & Flashcards